• 0269-253500
  • office@summitsb.ro

Despre noi

Cine suntem noi

SUMMIT SRL este înființată in 1994 din dorința de a asigura un sprijin competent pentru firmele locale și regionale în dezvoltarea infrastructurii IT, acest lucru realizându-se în special prin consultanță de specialitate cu ajutorul personalului calificat cât și prin vânzarea de soluții hardware și software. Summit SRL Sibiu este o societate comercială având ca domenii de activitate realizarea rețelelor structurate voce-date și livrarea tuturor echipamentelor active și pasive necesare. De asemenea pe lângă livrarea de calculatoare, imprimante, copiatoare, scanere și plottere se asigură și servicii de garanție și post-garanție pentru toate echipamentele livrate.

Soluțiile propuse de noi se bazează pe tehnologii de vârf și sunt orientate pe principiile sistemelor deschise.Pentru ca soluțiile oferite de firma noastră să înglobeze cele mai noi tehnologii ce oferă utilizatorului un raport preț / performanță optim și pentru ca serviciile furnizate de noi să fie de cea mai bună calitate, echipamentele beneficiază de suportul producătorilor prin canalele autorizate din care SUMMIT face parte.

Ce putem oferii

Asigurăm servicii de consultanță prin personal calificat pentru realizarea de rețele sau achiziționarea tehnicii de calcul, cât și pentru instalarea și configurarea sistemelor de operare sau serverelor din gama Microsoft .

Summit proiectează și implementează sisteme informatice scalabile ce pot satisface atât necesitățile unor întreprinderi mari (3000-5000 angajați) unde este necesară prelucrarea unui volum mare informații, cât și a unor întreprinderi mijlocii și mici dar care au o dinamică ridicată, ceea ce implică schimbări frecvente în sistemul managerial al acestora.

Firma noastră a realizat lucrări de cablare structurată folosind diverse medii, cablu FTP, Cablu UTP, fibră optică sau tehnologie “Wireless”, astfel încât până acum avem instalați peste 60 Km de cablu UTP și FTP și peste 35 Km de fibră optică.

În ce suntem specializați

În procesul de conducere a unei afaceri decizia are un rol foarte important. De aceea ea trebuie să se sprijine pe o informație corectă și actuală; soluția poate fi un sistem informatic care să asigure o reducere a timpului pentru procesul economic și o creștere a calității deciziei.

Vânzări IT
Optimizare sisteme
Service IT
Consultanță de specialitate
Externalizare servicii

Echipa Summit

ing. Sorin Dragoe
Manager Tehnic

ing. Darian Decean
Tehnician IT

ing. Ilie Marcu
Colaborator tehnic